آلو سیاه یکی از انواع آلوها و از خانواده شلیل و هلو می باشد که دارای طعم و مزه خاص بوده و غنی از مواد معدنی و ویتامین هاست؛ از این میوه در تهیه مربا، نوشیدنی و مارمالاد استفاده فراوانی می کنند در این آموزش قصد داریم شربت آلوسیاه را آموزش دهیم.
آلو سیاه یکی از انواع آلوها و از خانواده شلیل و هلو می باشد که دارای طعم و مزه خاص بوده و غنی از مواد معدنی و ویتامین هاست؛ از این میوه در تهیه مربا، نوشیدنی و مارمالاد استفاده فراوانی می کنند در این آموزش قصد داریم شربت آلوسیاه را آموزش دهیم.
جو و گندم را از شب قبل خیس کرده، با مقداری آب روی حرارت می گذاریم تا خوب پخته شود و آب آن کشیده شود سپس در مخلوط کن میکس می کنیم .
آب ماهی را به آن افزوده و روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید شیر را به آن افزوده نمک و کره و ادویه را به همراه فلفل اضافه می کنیم.
فرصت می دهیم تا سوپ جا بیفتد در ظرف سوپخوری ریخته روی آن را با جعفری تزئین می کنیم.
مواد لازم | مقدار مواد |
جوی نیم کوب | 1 لیوان |
آب ماهی | 4 لیوان |
هویج نگینی شده | نصف لیوان |
کره | 50گرم |
گندم پوست کنده شده | یک چهارم لیوان |
شیر | نیم لیتر |
جعفری ساتوری شده | 2 قاشق غذاخوری |
فلفل دلمه ای نگینی شده | نصف لیوان |
نمک و فلفل سفید | به مقدار لازم |
منبع: تک آشپز