تک آشپز

دستورات غذای- دسر- کیک و شیرینی

تک آشپز

دستورات غذای- دسر- کیک و شیرینی

۲ مطلب در فروردين ۱۳۹۹ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

آلو سیاه یکی از انواع آلوها و از خانواده شلیل و هلو می باشد که دارای طعم و مزه خاص بوده و غنی از مواد معدنی و ویتامین هاست؛ از این میوه در تهیه مربا، نوشیدنی و مارمالاد استفاده فراوانی می کنند در این آموزش قصد داریم شربت آلوسیاه را آموزش دهیم.

طرز تهیه شربت آلو سیاه

  • پیام سرا وبلاگ سایت
  • ۰
  • ۰

سوپ جو با ماهی

طرز تهیه سوپ جو با ماهی:

جو و گندم را از شب قبل خیس کرده، با مقداری آب روی حرارت می گذاریم تا خوب پخته شود و  آب آن کشیده شود سپس در مخلوط کن میکس می کنیم .
آب ماهی را به آن افزوده و روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید شیر را به آن افزوده نمک و کره و ادویه را به همراه فلفل اضافه می کنیم.
فرصت می دهیم تا سوپ جا بیفتد در ظرف سوپخوری ریخته روی آن را با جعفری تزئین می کنیم.


مواد لازم سوپ جو با ماهی:

مواد لازم مقدار مواد
 جوی نیم کوب  1 لیوان
آب ماهی 4 لیوان
  هویج نگینی شده  نصف لیوان
کره 50گرم
  گندم پوست کنده شده  یک چهارم لیوان 
شیر نیم لیتر
 جعفری ساتوری شده     2 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای نگینی شده نصف لیوان
 نمک و فلفل سفید  به مقدار لازم

 

 

منبع: تک آشپز

  • پیام سرا وبلاگ سایت